Concepció Bardolet Casas
Psiquiatra, Psicoterapeuta Familar Sistèmic

  +34 610080654

 

QUÈ ÉS LA CONSULTA ONLINE ?

La consulta online permet realitzar una entrevista amb el psiquiatra o terapeuta sense desplaçar-se al lloc de consulta habitual.

Les noves tecnologies de la comunicació permeten poder contactar, en aquest cas amb el professional, sense haver-se de desplaçar, des de casa mateix, a l'hora que més convingui. Aquest tipus de contacte pot interessar i si està buscant una ajuda o assessorament accessible que li permeti mantenir el seu anonimat.

PER QUÈ LA TERPIA ONLINE ?

Aquest tipus de contacte ofereix una serie d'avantatges en els casos següents:

Quan està de viatge o de vacances ja que permet continuar amb les sessions de teràpia durant viatges de negocis o vacances. La videoconferència permet realitzar sessions pràctiques i eficients encara que el pacient es trobi a mils de kilòmetres de la consulta i assegura la continutat del tractament.

Quan es busca una certa comoditat en els horaris, ofereix doncs la comoditat i flexibilitat  per a realitzar les sessions necessàries sense interferir en la vida professional o l'agenda del pacient.

En el cas de Crisis de casos concrets en els que impera la necessitat urgent de realitzar una consulta, permet realitzar les sessions amb un mínim de marge de planificació.

 

TiPUS DE CONSULTA ONLINE

correu electrònic

xat

videoconferència

Mail de Contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Ens posarem en contacte amb vost el més aviat possible per via e-mail o per telèfon per explicar-li les tarifes, forma de pagament i informar les dates disponibles d'atenció i l'horari que més li convingui.

 

Gràcies per confiar en nosaltres.

 

Doctoralia

Dra. Concepció Bardolet Casas en Doctoralia

 

 

 

 

Consulta on-line