Concepció Bardolet Casas
Psiquiatra, Psicoterapeuta Familar Sistèmic

  +34 610080654

 

Conbic salut mental

És un espai especialitzat i compartit de salut mental. Volem oferir, per una part una atenció especialitzada, per millorar la salut i el benestar d'aquelles persones que pateixen una malaltia mental i per donar suport als seus familiars. Per altre part volem compartir coneixement amb les persones que treballen amb les relacions humanes, sigui quina sigui la seva professió.

L'Equip d'Atenció Especialitzada (Psicologia, Psiquiatria i Psicoteràpia) està format per professionals formats i amb experiència clínica.

L'equip Consultor compte amb la participació de professionals formats i amb una llarga experincia clínica i docent.

Volem prioritzar i integrar els diferents tipus de metodologies i intervencions terapèutiques adaptades a cada cas i basades en l'evidència emprica, per tal d'assegurar d'atenció que se'ns demana. Posem de relleu els valors, la dignitat de les persones i el seu entorn natural, a fi de conservar l'autonomia i la seva permanència en la comunitat. En la cura i desenvolupament dels professionals, convençuts de la capacitat que tenen les persones en el procés de recuperació, de la seva millora, el canvi. Els objectius són lograr la millora dels nivells de calidad de vida de les persones i les seves famílies. Els tres pilars fonamentals d'aquest projecte són:

  1. L'ATENCIÓ CLÍNICA: concretar la dolència o el problema, emetre un diagnòstic i la proposta del tractament psiquiàtric, psicoterapèutic, de rehabilitació, recuperació, seguiment evolutiu.

  2. l'ASSESSORAMENT a les persones sobre qüestions relacionades en la salut mental; segones opinions i informació sobre diagnòstics i tractaments, ...

  3. La SUPERVISIÓ per a professionals especilitzats (sanitaris, docents, ...) i professionals en formació

 

 

                      Salut Mental

       Assessorament i Consulta

           Teràpia Familiar

   Psicoeducació i Rehabilitació

               Psicogeriatria

                  Supervisió

 

On som?

més fotos

 

Doctoralia

Dra. Concepció Bardolet Casas en Doctoralia

 

 

 

 

Consulta on-line