Concepció Bardolet Casas
Psiquiatra, Psicoterapeuta Familar Sistèmic

  +34 610080654

 

La CONSULTA de Psiquiatria és necessària per aquells estats de salut mental que provoquen un malestar subjectiu i personal, o familiar i que repercuteix en el benestar general que necessitem per conviure, treballar i relacionar-nos sense grans dificultats.

DIAGNÒSTIC i TRACTAMENT

El Psiquiatra mitjanant unes tècniques especfiques arrivarà a detectar el problema que provoca malestar (el diagnòstic) i proposarà una determinada estratègia terapèutica (farmacològica o/i psicoterapèutica) (llegir més)

 

ASSESSORAMENT:

per a aquelles persones que tenen algun familiar malalt mental al seu càrrec, o que per la seva implicació o rang laboral necessitin un lloc de reflexió, un desbloqueig, un "savoir faire", consultar un problema de parella, o una preocupació familiar.

 

 

 

Una SEGONA OPINIÓ d'especialista en psiquiatria, pels subtes sobre una medicació o un diagnòstic, informes, ..- qualsevol tema sobre psiquiatra i salut mental.

 

Pot CONTACTAR-NOS SENSE CAP MENA DE COMPROMÍS.

610080654

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

 

Doctoralia

Dra. Concepció Bardolet Casas en Doctoralia

 

 

 

 

Consulta on-line