Concepció Bardolet Casas
Psiquiatra, Psicoterapeuta Familar Sistèmic

  +34 610080654

 

PSICOTERÀPIA FAMILIAR



         La   PSICOTERAPIA FAMILIAR   és d'orientació sistèmica. La Terapia Familiar ofereix al professional una metodologia que permet abordar els problemes de salut de la familia en el mateix contexte en que es produeixen. Es treballa des del present cap al futur. Es considera que la familia sencera està d'alguna manera implicada en el procès de mantenir i crear salut a cada un del seus membres, d'aquesta manera s'aprofiten els recursos i esforços que hi posa cada un d'ells per millorar la qualitat de vida de la familia com a grup social.

 

Per a la teràpia de família, els trastorns mentals són el resultat d'una patologia de la comunicació dins de la família .

 

COM FUNCIONA ?

L'acció del psicoterapeuta  per tant, no incideix sobre el subjecte aïllat, sinó sobre les disfuncions del seu sistema familiar. El membre de la família doncs ja no es considera  com la causa ni la conseqüència d'aquest fracàs, però de fet n'és el portaveu . Les teràpies sistèmiques es desenvolupen en la dècada de 1960 a Palo Alto Gregory Bateson (Antropòleg i Psicòleg) i els psiquiatres Milton Erickson i Paul Watzlawick,  desenvolupen un enfoca la família com un sistema i se centren en la fenòmens de comunicació.

L'oferim també per aquelles situacions en les que es preveu una possible implicació de la familia en la recuperació del qui presenta el trastorn. Les sessions son estructurades i es convida a la familia a participar-hi.

 
Pot contactar per telèfon o per correu electrònic SENSE CAP MENA DE COMPROMÍS.
   email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Doctoralia

Dra. Concepció Bardolet Casas en Doctoralia

 

 

 

 

Consulta on-line