Concepció Bardolet Casas
Psiquiatra, Psicoterapeuta Familar Sistèmic

  +34 610080654

 



COM MEDITAR en 1 minut 

La MOSCA

 

VALIDATION. El poder del somriure

?s un curtmetratge fet al 2007 que va guanyar varis Festivals on es mostra el poder d'un somriure que acompanyada d'unes paraules afalagadores generen resultats sorprenents.

   

Tocar un instrument ajuda la ment

En aquest video trobarem una explicació científica del perquè la música és tan beneficiosa pel desenvolupament del cervell, i perquè té un incalculable valor educatiu i terapèutic.

Front of the Class

Front of the Class (Enfront de la classe) és una pel·lícula presentada al 2008 i dirigida per Peter Werner, la pel·lícula està basada en el llibre "Front Of The Class: How Tourette Syndrome Made Em the Teacher I Never Had?" (Enfront de la classe: com la síndrome de Tourette em va fer ser el mestre que mai vaig tenir). El llibre relata la vida de Brad Cohen. Brad Cohen és un professor amb síndrome de Tourette, però això no el va detenir.
En aquest vídeo un dels moments més importants de la seva vida.

Mon Petit frère de la Lune

El Circo de las Mariposas [HD] - The Butterfly Circus

Com més gran és la lluita, més gloriós és el triomf. Durant la  Gran Depressió, un empresari d'un renombrat circ porta la seva companyia per l'assolat paissatge americà, aixecant els ànims de les audiències que troba pel camí. Durant els seus viatges descobreixen un home sense braços ni cames que està éssent explotat i exhibit en una barraca d'un parc d'atraccions. Després d'un curiosa trobada amb l'empresari del circ, se sent impulsat a lluitar per aconseguir tot el que sempre ha volgut creure.

La recepta per a l'estrès (Redes 42)

Solem pensar que l'estrès és dolent, "però sense ell no estaríem vius", comenta la neurocientífica canadenca Sonia Lupien, fundadora del Centre for Studies on Human estrès en el Douglas Hospital de Mont-real, Canadà. Va sorgir com un mecanisme per sobreviure en si situacions extremes i avui, amb un entorn molt diferent al dels nostres avantpassats, segueix sent molt important

 

Fòbies Documental By Luis Vallester Psicologia  

 

El commovedor poema d'amor d'un home "obsessiu compulsiu"

En el poema, recitat durant la final del concurs de poesia de Rustbelt, Hilborn descriu una imatge dolorosa però bella del que significa tenir una relació i el TOC (Trastorn obsessiu compulsiu). L'artista  explica que va escriure aquest poema el 2011 i que si bé la majoria dels tics que es veuen durant la seva exposició són intencionals, alguns també són reals.

 

 Crisis Café (2014)

Vídeo realitzat per persones que pateixen un Trastorn mental greu,  de l'Associació per a la salut mental Gira-Sol (Mallorca) i que va ser presentat al  I Festival de Reivindicación Cortcreativa 2014  (Sevilla)

Com funciona l'amor

Moments per a tot

Sc Autista


Doctoralia

Dra. Concepció Bardolet Casas en Doctoralia

 

 

 

 

Consulta on-line